Voit ja sinun on syötettävä kurpitsa vauvallesi

Yksi Heatherin luovasta ”kotitekoisesta” vauvanruoan huijauksesta on avata tölkki orgaanista kurpitsaa ja ruokkia se vauvalle.

Kurpijan lisääminen riisiviraan tai kaurahiutaleeseen tekee hienon syksyn aamiaisen, kuten jotain, jonka voit ostaa Starbucksista, mutta ilman kermavaahtoa. Tutustu kaneliin, muskottipähkinöön ja / / inkivääriin auttaaksesi vauvaasi omaksumaan makuja.

Vanhempi, jolla on hullu keittiötaito, voi korvata kurpitsan lihaa todellisista kurpitsoista tällä kaudella piirakan, leivän, paahdettujen kurpitsa -muhennosten ja muun valmistamiseksi. Mutta en tule.

Rakastan sitä, että kurpitsa sosetaan tölkissä. Se on kirkkaan oranssi vihannes, joka on täynnä beetakaroteenia ja C-vitamiinia, ja sitä on niin helppo käyttää.

Kansallisten terveysinstituuttien mukaan kuppi keitettyä, perimäistä kurpitsaa koostuu paljon yli 200 prosenttia suositellusta päivittäisestä A -vitamiinin saannista, joka auttaa visiota, etenkin hämärässä.

Tässä on joitain terveellisiä kurpitsakomboja, joita pakatut vauvanruokayritykset käyttävät, joita voit lyödä kotona.

Kurpitsa + banaani – Plum Organics -makukonsepti. Hyvä 6-ish kuukautta ja sitä vanhemmille. Haarukan mash -banaani ja sekoita kurpitsan kanssa. Lisää valitsemasi vauvamaito, jotta uudet syöjät tasoittavat sen. Jätä yhä enemmän paloja vanhemmille vauvoille auttaakseen heitä oppimaan hyväksymään märät ja lumukkaat ruoat.

Bataatti + kurpitsa + banaanit + mustikka – Ellan keittiön makukonsepti. Tämä superruoka bonanza kuulostaa liikaa työltä, koska ainesosia on niin paljon, joten mielestäni se on parasta kuin turmeltumaton ateria: kulho kurpitsaa, bataattipaloja ja banaanipyöriä mustikoilla.

Pumpkin + bataatti + päärynä-ihastuneen vauvan makukonsepti (myydään 8-pakkauksena pusseja Target.com-sivustossa). Täällä kuorin ja noppasin bataatin ja päärynän, keittäisin tai höyrytin niitä, soseuta yhdessä ja sitten jäähdytetyn, sekoita kurpitsa. Vauvoille, jotka ovat syöneet jokaista näistä ruuista erikseen, tämä on namia. Tee iso erä ja jäädyttää jotkut.

Pinaatti + kurpitsa + kahviherneet – Tämä Plum Organicsin maku kuulostaa minulle karkealta, joten aloittaisin todennäköisesti sekoittamalla purkautuneen kurpitsan hummukseen ja katsomaan kuinka se menee.

Pumpkin + Apple – kuten maan paras myy. Tämä sose -sekoitus on uskomattoman helppoa: purkitettu kurpitsa sekoitettuna omenakastikkeen kanssa. Lisää jogurtti proteiinille ja toinen lajike.

Ja kaverit? Varmista, että saat purkitettua kurpitsaa, ei purkitettua kurpitsan piirakka -sekoitusta.

Bonus Pumpkin Fun: Muuta siitä smoothie.

Käytin tänä aamuna tekemäni smoothie

1 valtava lusikallinen purkitettu kurpitsa

1 jäädytetty banaani

1 kuppi vaniljakookosmaitoa Trader Joesilta (voit käyttää mantelimaitoa tai tavallista maitoa – tai lisätä jogurttia ylimääräisen kermaisuuden saavuttamiseksi)

1 ravista kanelia

1 shake nutmeg

1 shake cloves

Honestly, I don’t love this. but I don’t love pumpkin pie, either. (My kid would love it, however, and the idea was not a pumpkin smoothie that *I* would like.) I’ll give this to him after school, after keeping it cool in the fridge.

And as long as I’m being honest, I hate the paper straw you see in the picture. sure it looks cute in pictures, but paper straws suck. They get all mushy and bent in your mouth, especially if you’re a slobbery kid. but straws in general are so much fun for kids, and as my kid never took a bottle, I tried a straw with him when he was about a year old and he got the hang of it quickly.

Once I’ve opened a can of pumpkin, I want to use it up as swiftly as possible. Today after my smoothie session, I added a half-cup of the pumpkin mix to brownies. Niin hyvä!

ps. This is the best time of year to go take a pumpkin picture!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *