• Uncategorized
  • 0

Lähetä käytetyt täytetyt eläimet Afganistaniin

, jos haluat puhdistaa vanhoja leluja, jotta voit tehdä tilaa uusille, haluaisin muistuttaa teitä tästä arvokkaasta syystä.

*** Päivitetty *** Â toukokuusta 2012 lähtien meillä ei ole osoite Irakille, vaan Afganistanille. Tuotteet pakataan lahden alueelle ja lähetetään Kabuliin.

Lähetä puhtaita täytettyjä eläimiä osoitteeseen:

Luottamus koulutukseen Â
985 Moraga Road Suite 207 Â
Lafayette, Kalifornia 94549

Neljä vuotta sitten vanhemman hakkerien Asha pyysi meitä levittämään sanaa käytettyjen täytettyjen eläinten ja lelujen lähettämisestä Irakin lapsille. Irakissa sijaitsevan Yhdysvaltain armeijan insinöörijoukon jäsen otti hänet yhteyttä, joka tarjosi kaikkien saamiensa lelujen levittämiseksi. Hän oli tyytyväinen lelujen ja lahjojen vuotamiseen, mutta tiedän, että meillä kaikilla on paljon enemmän lähetettävää.

Tuolloin pakattiin postituslaatikko, joka oli täynnä joidenkin mieheni vanhoja täytettyjä leluja (hänen perheellään oli “perinne” antaa hänelle vuosittain täytettyjä leluja, joita hän ei koskaan edes koskenut!) Ja joitain Holdenin kevyesti käytettyjä pieniä täytettyjä eläimiä ja doodadit.

Lue paljon enemmän Edmay Mayersin intohimosta Irakin lapsille ja myös Ashan leluajoista.

Lisäksi, jos hukkuvat täytetyissä eläimissä, mutta lapsesi ei ole valmis jakamaan heidän kanssaan, harkitse tätä säilytysratkaisua/papupussi, joka on saatavana Amazonissa.

[Teddy -kuva Flickrin avulla Fanz]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *