Maista sateenkaari

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Olen niin innoissani siitä, että olen liittynyt teihin kaikkiin ja jakamaan rakkauteni ruokaan. Täällä vuorilla on ollut pitkä viikko syvän kevään lumen. Kun tämä upea sateenkaarikunta kirkastui päiväni, tiesin, etten pystynyt pitämään sitä itselleni. Siksi Rainbow Chard kahdessa osassa on ensimmäinen resepti, jonka jaan kanssasi viikoittaisen etsinnän alkamisen täällä Healthy Momsissa.

Me kaikki ymmärrämme, että meidän on tarkoitus syödä vihreitämme, mutta kun ympäristöystävällisen lehtivihannesten ravitsemus on pakattu vilkkaasti, seurauksena on jotain, jota koko kotitalous voi arvostaa ja nauttia. Sen lisäksi, että Chandissa on parasta, on mielestäni se, että se on todella kaksi vihanneksia yhdessä.

Tietysti voit sivuuttaa tämän totuuden ja vain kypsennä varret ja lähtee yhdessä (kuten sinä naurivihannekset). Pidän kuitenkin mieluummin leikatut varret suolan ja oliiviöljyn kevyessä viimeistelyssä ja paistaa ne 425 asteen uunissa 15 minuutin ajan.

Tulos on samanlainen kuin parsa, mutta karkkimaisten värien kanssa, jotka houkuttelevat jopa poimintalapsia.

Lehdet ovat ihania, raskaita ja huomattavia. Tänään valmistelin ne (yksi paljon chardia) kypsennettyyn pannuun 1/2 kupillisella siipikarjan liemellä sekä kahdella hienosti viipaloidulla valkosipulinkynsillä. Saatuaan varastossa kiehavan, lasin lämpimän ja sain vihreän hauduttaa, peitettynä noin kymmenen minuutin ajan. Hauduttamisen jälkeen nostin lämpimän hetkeksi ja lisäsin ruokalusikallisen valkoviinitikkaa ennen tarjoilua.

Maku oli voimakas, vain kuljetus kesäikaan, jota olen tarvinnut. Tarjoin laimin lounaaksi fluffy -kuskusan ja kuution kanan rinnalla, mutta tämän vihannesten avioliittomahdollisuudet ovat todella loputtomia (vaikka suosittelen, että en varjosta kantaa pääkurssin kanssa).

Linkki tähän viestiin: Maista sateenkaari
Liittyi kurkkujen terveys- ja hyvinvointietuihin

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *