• Uncategorized
  • 0

Eteeriset öljyt hampaiden hampaiden [hienoimpien 4 hyödyntämiseksi turvallisesti!]

hammashoito on yksi pahimmista asioista, joita sinun on tarjottavana vanhempana, lähinnä vain, koska se on vakavasti imee nauttia vähän tuskastasi. Jos olet menossa sen mukana, olet todennäköisesti selaa vauvallesi yksinkertaisia ​​ja riskittömiä lääkkeitä. Jos olet jo upotettu välttämättömien öljyjen maailmaan, saatat jo ymmärtää, mitä aion kertoa sinulle. Siellä on fundamentals -öljyjä hampaisiin, jotka voivat auttaa lohduttamaan ja poistamaan vauvasi. Et kuitenkaan halua vain hypätä mihin tahansa öljyihin. On ehdottoman joitain vaiheita tarvittavan öljyturvallisuuden saavuttamiseksi!

Kuinka heikentää tarvittavia öljyjä niiden turvaamiseksi

En voi ahdistaa tätä tarpeeksi, kun tarvittavat öljyjä käytetään lapselle, ne on laimennettava hyvin !! Levität erittäin laimennettua välttämätöntä öljyä leuan yläosaan ja korvien taakse. Ei vaadita, että sekoitusta ei todellakaan hieroa pikkulasten leuan varrella, samoin kuin on hienoin estää minkäänlaista nielemistä. Haluat laimennusasteen jonkin verran .10% ja 0,20% hammashoitojen vauvoille, mikä osoittaa noin 1-2 tippaa jokaiselle unssille palveluntarjoajaöljyä. Tyypilliset tarjoajaöljyt ovat kasviöljy, oliiviöljy ja kookosöljy.

Aion myös ehdottaa estämään neilikkaöljyä kokonaan. On olemassa ristiriitaisia ​​mielipiteitä siitä, onko se riskitöntä ja on paljon parempi olla riskitöntä kuin pahoillani. Jos se käytetään väärin, se vaikuttaa negatiivisesti vauvaasi. Eloveöljyn välttämisen lisäksi seison myös puhumalla aina lastenlääkärillesi ennen kuin kokeilet minkäänlaista luonnollisia hammaslääketieteellisiä lääkkeitä pienillä lapsilla. On myös aromatherapisteja, joiden kanssa voit puhua, jotka pystyvät opastamaan sinua oikealla tiellä, jos yrität löytää vastauksia ammattilaiselta.

Eteeriset öljyt 4-6 kuukauden ikäisille hampaiden kanssa

Käytät yleensä tarvittavaa öljyä yhdessä hieronnan kanssa vauvan rauhoittamiseksi. Tällä ikäisellä nuorella lapsesi on todennäköisesti edelleen erittäin herkkä, joten ehdotetaan hyödyntämään vain kahta erittäin lempeää välttämätöntä öljyä; Laventeli sekä kamomilla.

Laventeli

Jopa vain laventelin tuoksu voi rauhoittaa minua, joten tarvittavan öljyn hyödyntäminen laimennetussa tyypissä rauhoittaa ehdottomasti surkeaa hammashoitoa. Se on myös luonnollinen rauhoittava valmistus, joka rauhoittaa vauvaasi.

Roomalainen kamomilla

Kamomilla on myös luonnollinen rauhoittava, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan rauhoittavan hampaiden rauhoittamiseen. Se ei ole myrkyllistä, joten sinun ei tarvitse myöskään huolestua siitä, että se hyödyntää sitä nuorelle lapselle.

Eteeriset öljyt hampaiden yli 7 kuukauden aikana

6-7 kuukauden ikäisenä lapsesi on hiukan vähemmän herkkä avaa ovet paljon paljon välttämättömiin öljyvalintoihin hampaiden mukavuutta varten. En kuitenkaan rohkaise näiden hyödyntämistä, jos et ole tyytyväinen laimennuskykyisiisi. Tämän estämiseksi vielä yksi valinta on vain hajottaa ne koko huoneessa. Monet näistä aiheuttavat ärsytystä, jos niitä ei laimenneta kunnolla. Jatka alla olevaan osioon tarvittavien öljybrändien tekemistä sekoituksista, koska todennäköisesti näihin on paljon parempi!

Inkivääri

Inkivääri välttämätön öljy voi auttaa lievittämään hampaiden laukaista kipua. Vaaditaan vain varmasti heikentää sitä asianmukaisesti ärsytyksen estämiseksi.

Meirami

Marjoram lievittää kipua lisäämällä verenkiertoa. Jälleen tarvitaan tätä välttämätöntä öljyä kunnolla.

Esikäsitetyt tarvittavat öljyseokset ja suosikit

Edenin puutarha on helppo

Ouch -yksinkertaisuus on välttämätön öljy -sekoitus, joka on tehty rauhoittamaan. Se koostuu sekoituksesta laventelia, kataja -marjaa, teepuuta, kalkkia, saksalaisia ​​kamomilla, roomalaisia ​​kamomilla, ylang ylangia sekä Davanaa. Jos saat rullaluokan, se on ennalta kuivunut ja uskomattoman yksinkertainen hieroa vauvan leukaviivan yläosaan. Tarkista se täällä!

Nuori elävä copaiba

Tämä ei ole sekoitus, mutta nuori elävä Copaiba -öljy on suositeltava monien joukossa rauhoittavien hampaiden kanssa. Se auttaa lievittämään kipua ja torjumaan turvotusta. Voit sekoittaa sen palveluntarjoajan öljyn, kuten kookosöljyn, kanssa erinomaisesta hammaslääketiede. Osta omasi täältä!

Gellings Organigiset lapsen hammasöljy

Jos yrität löytää täysin turvallisen, lastenlääkärin suosituksen ja USDA: n valtuutetun hammaslääketieteen, orgaaniset pikkulasten hammasöljy on paras. Se on todella lempeä kaava, samoin kuin siinä on jopa ripaus makeutta, joten lapsesi pitää siitä. Tilaa omasi Amazonista tänään!

Voit myös pitää:

Parhaat hampaat [ratkaisevan tärkeätä hampaiden vauvasi rauhoittamiseksi]

Äiti sekä minä jooga [5 merkittävää hyötyä äidille & Vauva!]

Kuinka paljon doula -kustannukset & Vaaditaanko yhtä?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *