Puhutaanpa puoliskoista

ainoana kasvaessa lapsena, minulla oli paljon fantasioita, joihin sisältyy sisaruksen löytäminen tai hankkiminen, joka olisi minun seuralainen ja leikkikaverini loppuelämäni ajan.

Tämä todella tapahtui serkkuni, mutta kun hän oli yli 40, naimisissa ja hänellä oli lapsi. Nyt hän, aiemmin ainoa lapsi, ja hänen puolisonsa on tullut perheeksi, tutustuen toisiinsa aikuisina, joilla on kaksi ehdottoman erilaista kokemusta, jotka kasvavat erikseen, biologisesti isäksi.

Hänen tarinansa on samanlainen kuin uuden elokuvan juoni, kuten me, kuten me, suhdedraama Elizabeth Banksin, Chris Pine ja Michelle Pfeifferin kanssa.

Näin tämän elokuvan viime viikolla. Nauti elokuvasta ja tietäen, että sen inspiroima samanlainen kokemuskirjailija/ohjaaja Alex Kurtzman oli itse aikuinen sai minut haluamaan kysyä häneltä kaikenlaisia ​​invasiivisia kysymyksiä. Olin elokuvan näytöllä, ja hän oli läsnä, mutta käyttäin itseäni. Tarkoitan, meitä kutsuttiin esittämään kysymyksiä, mutta tunsin, että kaikki mitä halusin tietää hänestä, oli melko henkilökohtainen hänen perheestään.

Nyt haluan kysyä teiltä ihmisiltä puoliarvoistasi ja noin puoliksi sienistä, jotka lapsesi voivat olla. Hullun lisäksi: “En tiennyt isäni rakkauslapsesta ennen kuin olin aikuinen” tarinoita, minua kiehtoo suhteiden implisiittinen epätasapaino. Yksi lapsi on nykyisestä avioliitosta, kun taas toinen lapsi on aikaisemmin liuenneesta suhteesta. Toisin sanoen, sisarparin sisällä, yksi henkilö on lapsenlapsi ja toinen ei ole.

Omassa lapsuudessani olin lapsenlapsi. Tällä sanalla voi olla negatiivinen merkitys, mutta ei kokemukseni mukaan. Itse asiassa positiivisella puolella olin ensin perheessäni. Isäni asui uuden elämänsä ennen nykyistä perhettään, ja olin siellä hänen kanssaan. Olen tuntenut äitipuolen pidempään kuin hänen omat lapsensa, puoli-siivet, on. Muistan heidän syntymänsä. Loppujen lopuksi olin 8 ja 11 -vuotias.

En ole varma, että minulla on paljon enemmän sanottavaa tästä – ellei terapeutti vedä sitä minusta -, mutta olen kiinnostunut muiden kokemuksista. Onko parempi olla vanhempi tai nuorempi puolivälissä?

Onko sinulla puoli-siveitä? Onko lapsesi? Kiinnostaako tämän elokuvan lähtökohta sinusta muusta syystä?

Suosittelen meidän kaltaisia ​​ihmisiä, joiden otsikko Heather sanoo, että ihmiset pitävät meidän kaltaisten ihmisten sijaan, ja kiitän DreamWorksin ihmisiä siitä, että hän isännöi minua näytöksestä ja Hilton Garden Innissä Hollywoodissa majoituksen toimittamisesta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *