Kauneuden superruoat voivat auttaa sinua saamaan vielä paljon upeampaa

jakamista.

Jaa

Twiitti

Jaa

Katso minkä tahansa kiiltävän lehden kannen ja näet todennäköisesti kauniin naisen tai hyvin hoidettujen miehen-täysin kirkkaan, säteilevän ihon yhdistettynä paksuihin kiiltäviin hiuksiin. Jos haluat saada miehesi jotain auttaakseen häntä huolehtimaan hänen kasvojensa hiuksista, tutustu tähän manisemiseen hoitopakkaukseen. Ravitsemusterapeutit väittävät, että terveellinen iho ei aina ole vetovoimaa, jota löytyy niin monista kaupoista. Ruoalla on tärkeä osa jokaisessa kehossa tapahtuvassa prosessissa. Virheeton iho on yhtä suuri seurausta hyvästä ruokavaliosta kuin vetoomustuotteet. Seuraavia pidetään superruoina, erityisen hyviä hiuksillesi ja ihonvärille:

Aronia Berriesthese on luultavasti paras saatavilla olevien antioksidanttien lähde. Aronia -marjat ovat paljon merkittäviä mustikoille tai Acai -marjoille. Ne auttavat minimoimaan tulehduksen, aknen ja ryppyjen. Tämä johtuu yleensä siitä, miten ne parantavat verenkiertoa. Pikemminkin maun hapokas, mutta todella terveelliset, nämä marjat voidaan lisätä sekoitettuun hedelmäiseen smoothie.

Pepperspickit väri – punainen, keltainen, punainen tai vihreä. Kaikki tällaiset paprikat ovat täysin täynnä C -vitamiinia, mikä on poikkeuksellinen kollageenin tuotannon lisäämisessä. Kollageeni on välttämätöntä terveellisille hiuksille ja iholle. Pepperit ovat maukkaita ja niitä voidaan lisätä salaateihin, syödä yksin tai upottaa humus.

Lobsterit on vaikea olla nauttimasta hummerista! Lisäetu sen syömiselle on sinkin määrä hummerissa. Korkea sisältö myötävaikuttaa ihon nopeaan uusimiseen. Sinkki on välttämätöntä myös kollageenitasojen ylläpitämisessä ja jopa suojaa solukalvoja. Hummeri on herkullinen ja sillä on eniten terveyshyötyjä, jos se on keitetty ja voi olla hyödyllistä, jos lisäät sen mihin tahansa astiaan.

Magnesiumvajeen oireet

Pinaattia on paljon enemmän pinaattia ruokavalioon on erittäin tehokas tapa saada C-vitamiini, E-vitamiini ja beetakaroteeni. Näistä kolmesta työstä on huomattavan hyvin yhdessä varmistaakseen ihon ikääntymisvaikutuksesta, jonka aiheuttavat auringon lähettämät UV -säteet. Auringonsuojaus on edelleen välttämätöntä. Pinaatti tekee loistavan salaatin, joten haluat ehkä korvata normaalit lehtivihannekset pinaatilla.

Lentilslentilit ovat poikkeuksellisia proteiinien ja raudan lähdettä, esineitä, joita kehomme ei voi tehdä ilman. Jos olet kasvissyöjä, tämä on hyvä tapa saada nämä ravinteet vartaloosi. Keholle muun muassa ne edistävät terveitä hiuksia. Linssit tekevät herkullista keittoa vihanneksista tai jos olet paljon seikkailunhaluisempi, sekoita ne karamellisoituihin sipuliin ja etikkaa roiskeita maukkaan lisukkeen.

Chia Seedsproteiini, kuitu ja omega-3 ovat kaikki näissä pienissä siemenissä; Itse asiassa Chia -siemenet ovat poikkeuksellinen kasvissyöjän omega. Ne auttavat sitä luonnollista, säteilevää hehkua ja ovat erittäin hyvä ruokavalio “temppu”. Chia -siemenet absorboivat kymmenen kertaa oman painonsa vedessä, mikä pitää sinut tuntemaan olosi täydellisemmäksi pidempään. Ne voidaan lisätä mihin tahansa – sekoitettuna jogurttisi tai päivittäiseen smoothie -ohjelmaan, vaihtoehdot ovat rajattomia.

Mantelisalmondit ovat rikas flavonoidien lähde, jonka tiedetään auttavan pitämään sydäntä terveinä. Heillä on myös runsaasti E -vitamiinia, mikä on välttämätöntä vilkkaalle iholle. Mantelit kykenevät myös torjumaan ilmaisia ​​radikaaleja, jotka voivat olla erittäin vahingollisia ihmisten yleiselle terveys- ja immuunijärjestelmälle. On jopa ehdotettu, että he voivat auttaa tupakoinnin aiheuttamissa hapettumisvaurioissa. Mantelit ovat paras välipala, vaikkakin on välttämätöntä sisällyttää ne raaka -muodossa ruokavalioosi.

Aiheeseen liittyvät 4 rutiinia terveellisemmälle kiitospäivälle

Sea Buckthornsea Buckthorn on yrtti, joka on täynnä Omega 7s: tä. Nämä ovat välttämättömiä vahvoille hiuksille ja kynsille. Sea Buckthorn auttaa myös kosteuden pidättämisessä, joka on ratkaisevan tärkeä ihon terveydelle. Valitettavasti sillä ei ole suurta makua, joten tämä otetaan paremmin lisäyksenä. Ilmeisesti tämän yrtin edut ovat monia – suoritetun erilaisten tutkimusten mukaan Sea Buckphorn voi parantaa näköä, pysäyttää tartunnan ja hidastaa ikääntymisprosessia.

Mitä olisit valmis tekemään näyttämään upealta? Terveellinen ruoka ja asianmukainen harjoitusrutiini ovat ratkaisevan tärkeitä miehille ja naisille, jotka haluavat pysyä terveinä ja näyttää upealta. Samoin on ratkaisevan tärkeää valita superruoat, jotka auttavat nopeuttamaan rasvanpolttoprosessia ja veistämällä kehosi tehokkaimpaantapa turvautua rajuihin ruokavalioon.

Linkki tähän viestiin: kauneus Superfoods voi auttaa sinua jopa Paljon upeampi

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *