• Uncategorized
  • 0

Katsaus: Red Fox Edge Bluetooth -kuulokkeet

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Kuinka monet saatavilla olevat ihmiset nauttivat kuunnella musiikkia juoksemisen tai kuntosalin harjoittamisen aikana? SOOO… tarkalleen kuinka paljon ei voi seistä, kun pääpuhelimet eivät pysy paikoillaan?! Uskoin niin… ja älä edes aloita siitä, että johdot ovat missään yrittäessäsi venyttää ja astua vapaasti pehmustetun maton ympärille. Ugh…

Innokkaana juoksijana ja tavallisen kävijänä kuntosalilla tunnen kipuasi samoin kuin tein viimein päätöksen tehdä jotain asialle. Bluetooth -kuulokkeet! Löysin parhaiden todellisten langattomien kuulokkeiden kanssa alle 100 -vuotiaiden ja tajusin, että annan heille laukauksen. Ne olivat melko edullisia (119,99 dollaria) sekä tyylikkäitä (kietoa ympäri), joten heidän nimeni oli kirjoitettu heidän ympärillään. Saanen kertoa sinulle elämän muuttamiskokemuksesta.

Ensinnäkin, he tulivat räätälöityyn vaikeaan kuoren tilanteeseen, joka on upea matkustamiseen ja pakkaamaan ne pois huolehtimatta niistä. Toiseksi ne vähittäiskauppaavat 119,99 dollaria, mikä on kilpailukykyinen kustannus verrattuna muutamiin muihin markkinoilla saatavilla oleviin tuotemerkkeihin. En ole koskaan linkittänyt minkäänlaista Bluetooth -tuotetta niin paljon kuin iPhone 5s ennen, niin ensin olin hieman epäröivä. Onneksi toimitetut perusohjeet auttoivat minua tunnistamaan tarkalleen kuinka yksinkertainen se oli. Ainoa mitä minun piti tehdä, oli kääntää Bluetooth -kytkin puhelimeen “päälle” (asetussovelluksessa) ja käynnistää kuulokkeet. Kun pidin puhelinpainiketta kuulokkeissa 10 sekunnin ajan, havaitsin, että “Red Fox Edge” ilmestyy iPhone -näytölle ja päädyin napsauttamaan. Kun olen yhdistänyt, olin matkalla.

Tein päätöksen viedä heidät koeajoon, koska se on mitä teen. Juuri täällä Koillisessa kevät on virallisesti alkanut … mutta ei oikeastaan. Aivan ensimmäinen asia, jonka havaitsin, oli se, että kun otetaan huomioon, että nämä ovat “kääre” kuulokkeiden tyyppiä, kyky käyttää talvi -päävarusteita voi vaarantua. Ohjeiden mukaan näitä kuulokkeita voidaan kuitenkin todella käyttää kahdella eri tavalla. Mitä!?! Kääntämällä ne yli, he todella käärivät korvan alle, mikä antaa sinun heittää pään nauhaa tai jonkin tyyppistä päävarustetta. Se muuttuu paremmaksi. Niille, jotka todella nauttivat aitoa kevään säästä, reunan kuulokkeet mahdollistavat jopa, että aurinkosuoja on muodoltaan helposti ilman häiriöitä.

Valtava huolenaihe on: “Kuinka he pysyivät varsinaisen juoksun aikana?” No, vastaukseni siihen on yksinkertainen, “fantastinen”. Olen riippuvainen musiikista kun liikun. Minulla on taipumus päästä vyöhykkeelle juoksemisen aikana ja sammuttaa kaiken muun. Hetki, jolloin suosittu viritys tulee, tunnen olevani pysäyttämätön. kunnes vasen korvani putoaa. Työnnän sen takaisin sisään ja jatkan matkalla. Seuraava sävel tulee: “Voi luoja, juokseni nyt niin nopeasti tämän lyönnin ihanteelliseen.” samoin kuin sitten vasen korvan silmu putoaa taas ulos. On selvää, että vasen korvani on ongelma … Langattomien Bluetooth -kuulokkeiden kanssa voin luvata, että tämä ei ole. Pidän mielessä todella tarkastavan varmistaakseni, että he eivät olleet budjettavia tai valmistautuneet selvittämään. Odotin sen tapahtuvan samoin kuin koskaan. Kuulokkeet pysyivät tiukasti päätäni ja korvissani koko juoksun. Red Fox Wireless ilmoittaa, että nämä eivät koskaan syksy…. samoin kuin näen miksi.

Melun suhteen käytin Spotify -sovellukseni suoratoistaa musiikkia juoksuni aikana. Kaikille, jotka pitävät paljon musiikkia puhelimissaan, nämä ovat fantastinen lisävaruste. Edge-kuulokemikrofoni sisältää jopa sisäänrakennetun mikrofonin, jos haluat vastata puhelinsoittoon käytettäessä niitä. Sain mahdollisuuden testata tämä toiminto, kun morsiameni soitti juoksuni aikana. “Hunny, yritän ajaa ihanteellista nyt … Voimmeko puhua myöhemmin häätapahtuman sijainnista?” Melu oli kristallin poistaminen keskusteluni aikana.

Tämän sanottuna nämä kuulokkeet menevät jopa liikunnan ulkopuolelle. Esimerkiksi ne olisivat fantastisia työhön työhön julkisen liikenteen avulla. Voit palata takaisin haluamiin kappaleillesi, mutta sillä on silti kyky vastata siihen, että ”tärkeä” työpuhelinpuhelu koskettamatta puhelinta.

Sivuston mukaan heillä on jopa 32 jalan alue. I used them around my apartment or condo with my phone in a different space as well as didn’t experience any type of issues. Also, they include a 5-8 hour baTtery -elämä. Ymmärrät, mitä tämä tarkoittaa … ne ovat ultramaratonia valmistautuneita (vaikka et olisi)!

Ehdotan, että reuna Bluetooth -langattomat kuulokkeet kaikille, jotka nauttivat kuulokkeiden käytöstä, vihaa kuitenkin vaivaa, jota he tulevat. Olen ehkä löytänyt uuden suositun lisävarusteeni. Ne ovat kevyitä, kannettavia, kestäviä, samoin kuin jopa hiki hylkivä. Nouta pari heidän verkkosivustolta www.redfoxwireless.com ja koe heidän tekemänsä eron!

Linkki tähän viestiin: arvostelu: Red Fox Edge Bluetooth -kuulokkeet
Aiheeseen liittyvä laihtuminen nopeammin löytämällä Kathryn Martyn Smith M.NLP

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *