• Uncategorized
  • 0

Online -lääkärin vierailut ovat uusi ensisijainen asia (sponsoroitu)

ansiosta American Wellille tämän aloittelijojen sponsoroinnista.

Herääminen ja ymmärtäminen, että sinulla on vaaleanpunainen silmän/strep-kurkku/virtsarakon infektio, on välitön lupa säälijuhlia varten, eikö niin? Paitsi, että kärsin jonkin verran kauhistuttavasta sairaudesta, mutta etsin hoidon kangaspuita haasteena, joka ohittaa koko päivän. Se on ensimmäinen tilanne, jossa Internet -lääkärin vierailujen olemassaolo on paljon parempi kuin viipaloitu leipä, jossa on Nutella -levinnyt; Toinen on silloin, kun minua vaivaa fyysinen ongelma, joka on vähemmän kiireellinen, ja seurauksena, että se on helppo sivuuttaa.

Viivästyminen, ymmärrän sinut hyvin.

Muutaman kuukauden ajan sormeni ovat häirinneet minua. Ei tarkkaan hätätilan arvoinen. Jäykkyys, särky, samoin kuin jopa ripaus tunnottomuutta sormenpäässäni saivat minut kyseenalaistamaan, jos viisas puhelimen liiallinen käyttö todella vahingoittaa vartaloani. On kuitenkin ollut helppoa viettää 99% ajastaan ​​huomioimatta sitä, samoin kuin 1% ajastani, joka minulla on niveltulehdus (vaikka en ymmärrä, mikä niveltulehdus on), samoin kuin mahdollista, että olen mahdollistanut Se on Festerissä menetelmässä, joka luo paljon vakavampia pitkäaikaisia ​​vaikutuksia. Toisin sanoen, en ole vain kipeä, riippumatta siitä, vaikka mahdollisesti laiska ja tyhmä.

Tänä aamuna ryhdyin toimiin. Kävin sekä AmericanWell.com -sivustossa ja ilmoittautui. Se on verkkosivusto, jossa on päivystyslääkärit, mukaan lukien internistit, ravitsemusterapeutit, lastenlääkärit ja kotitalouslääkärit. Käytin koodia ROOKIEMOMS (jota olet tervetullut hyödyntämään) yhdelle ilmaiselle vierailulle, samoin kuin linkitetty lääkäriin verkkokameran istunnon avulla.

Se oli tunti sitten, samoin kuin nyt menen hakemaan reseptiä anti-inflammatoriosta ja minulla on luettelo itsehoitoohjeista PDF: ssä, joka lähetettiin minulle lääkärin vierailun jälkeen. Yay, minä!

Kuinka se toimii?
Rekisteröinnin jälkeen voit etsiä lääkäreitä, joille tarjotaan viipymättä tai rutiinia tietylle lääkärille käytännöllisessä ajassa. Valitsin ihanteellisen nähdä nyt lääkärin kanssa, jonka profiilista pidin parhaiten. Se oli melko siistiä, kuten lääkärin näkeminen Jetsoneilla. Kun pyysin yhteyttä häneen, näytöni osoitti nopean animaation siitä, mitä seuraavaksi odottaa, samoin kuin sitten olimme yhteydessä.

Näitä näihin voidaan pitää web -kamera tai jopa puhelin – kun näkeminen ei ole osa diagnoosia.

Käytin verkkosivustoa kannettavalta tietokoneelta, mutta hyvä ystäväni Sammyâ käytti matkapuhelintaan lääkärin vierailuun. Hän kertoi minulle, että kun hän oli juuri äskettäin sairas (hänen kurkku oli päällystetty valkoisella ja hän tunsi olevansa nielevän veitsiä) sekä lomalla New Yorkissa, hän ensin paniikkii: ”Kuinka aion aion Löydätkö lääkärin täältä? ” Sitten hän piti mielessä amerikkalaisen hyvin. Hän piti puhelinkameraa yhtä paljon kuin suuhunsa varmistaakseen, että toisessa päässä oleva lääkäri saattaa nähdä hänen oireensa. Hän pystyi saamaan määrätyn antibiootin ja tuntui paljon paremmalta kahdessa päivässä. (Sovellusta tarjotaan sekä iPhonelle että Android -käyttäjille.)

Millaiset lääkärit pitävät?
Kun kirjauduin eteenpäin, tulevia tapaamisia varten tarjottiin noin 10 lääkäriä, ja siellä tarjottiin paljon paljon enemmän. Valitsemani oli fantastinen: asiantunteva, empaattinen, ratkaisukeskeinen, plus, hän oli sekä pätevä että yksilöllinen innovaatioiden kanssa, jotka yhdistivät meidät. Hän jopa sanoi: ”Jos olisit tyttäreni, sanoin sinulle …”, joka sai minut tuntemaan olonsa positiiviseksi ja turvalliseksi hänen neuvoillaan.

Järjestelmä turvaverkolla
Kun kannettava tietokoneeni alkoi toimia hieman hiutaleina ja en voinut kuulla muutamia siitä, mitä tohtori Mia ilmoitti verkkokameran yhteyden avulla, pystyimme hyödyntämään mukana olevaa chat -ikkunaa. Annoin hänen ymmärtää, etten voinut kuulla muutamia hänen sanoistaan ​​(enkä halunnut missata mitään!), Ja hän ohjasi istunnon nopeasti matkapuhelimiin jatkaakseen keskustelua. Tämä muutos oli saumaton, koska se oli edelleen osa American Well -vierailujärjestelmää. Koska hän ei enää vaatinut nähdä minua silmillään, samoin kuin voisi kertoa, että en ollut vakavassa hätätilanteessa, saatamme vain puhua puhelimessa, hän kertoi minulle.

Sanotaan vain, että se oli sileämpi kuin monet seminaaripuheluni Heatherin kanssa ja jätävät sen siihen.

Onko se täsmälleen sama kuin tosielämän lääkärin vierailu?
Ohjelmasta ei. Joillakin ratkaisevilla tavoilla se on vielä parempi.

Missään vaiheessa ei jätetä istua yksin pöydällä paperitaapussa ihmettelemällä tarkalleen kuinka kauan tämä odotus jatkuu.

Sain lääkärin muistiinpanot keskustelustamme sähköpostitse PDF -tiedostossa lopussa. Pidän siitä, koska en halunnut olla muistamaan mitään, mitä hän ehdotti! (Huomautus itselle: Yritä hyödyntää ei-hallitsevaa kättä hampaan harjaamiseen sekä muihin käsikirjoihin, jotta saadaan yli käytetty kädet tauon.)

Vierailu oli aikataulussa talossani, samoin kuin ei ehkä ollut paljon helpompaa. Ei paljon enemmän tekosyitä.

Ja mikään ei ole outoa. Kokemuksesi on ehdottomasti persOnal sekä HIPAA-yhteensopiva, mutta jos haluat jakaa tietoja myöhemmin päähoidon toimittajan kanssa, voit. Hän ei ehdottomasti syytä sinua aktiivisesti lääketieteellisen hoidon suojelemisesta lauantai-iltana, jos vaadit. Maman lisäksi olet ehdottomasti sen arvoinen.

Upea uutinen on, että minulla on kohtalaisia ​​Carpal-tunnel-oireyhtymän alkua ja tekemällä muutoksia nyt, voin huolehtia siitä. En saa sokeriruo’oa milloin tahansa pian.

Kun kerroin Heatherille kokemuksestani, hän sanoi: ”Pidän kaikesta palvelusta, jonka avulla äidit voivat tehdä tehtäviä poistumatta talosta. D Ehdottomasti tee se. ”

Paljonko se maksaa?
A näkee 49 dollaria lääkärin kanssa ja 25 dollaria ravitsemusterapeutin kanssa. Jotkut vakuutussuunnitelmat kattavat Internet -lääketieteellisissä vierailuissa, joten selvitä, onko sinun. (Käytä koodiamme yhteen ilmaiseen vierailuun.)

Tämä on sponsoroitu julkaisu, jonka on kirjoittanut minun todellisesta kokemuksestani amerikkalaisen kaivon kanssa. Jos haluat kokeilla sitä, aseta tilisi nyt, jotta olet valmis menemään. Yhden ilmaisen näkemyksen koodi Rookiemomit ovat hienoja 30.4.2014 saakka. Vakavasti, huolehdi itsestäsi ja siirry amerikkalaiseen hyvin sen sijaan, että luet paljon enemmän blogin viestiä.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *