Lelut, jotka saavat suuren pelin vuosi toisensa jälkeen

Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit.

Nuorena taaperoikäisenä Holdenilla oli aina silmällä Julianin roskien lelu. Aina kun menimme leikkipäivään, hän etsi tätä täsmälleen samaa lelua. Joka kerta kun syntymäpäivä tai loma rullasi ympäri, hän pyysi erittäin omaa roskaa kuorma -autoa. En ymmärrä miksi vastustin niin kauan (oi kyllä ​​- se oli noin 100 dollaria !!), mutta pelkkä leikkiarvo vuosien varrella saa minut haluamaan, että ostin sen aikaisemmin. Onnekas, nyt se on yksinkertainen 89 dollaria.

Suosikkilelujamme pitävät arvonsa ja saavat suuren pelin vuodessa; Ne ovat hauskoja yksin että ystävien kanssa. Nuoret kääntyisivät ulos, jos yrittäisin laatia heidän Lego-kokoelmansa, magna-laatat tai Quadrilla-marmoria. Valitettavasti en voi tarjota sinulle varmuutta siitä, että he saavat esimerkiksi kotona, koska… lapset!

Tässä on muutamia muita, joita rakastamme:

Minun pienet miehet voivat antropomorfisoida miniatyyrieläimiä sekä toimintahahmoja parhaimmillaan. Tämä paha mahtava Doll Home olisi niin tervetullut leikkihuoneeseemme (enemmän sukupuolesta neutraaleja suosikkeja), koska se on lähellä jatkuvaa käyttöä esikoulussa.

Näin tämän nukkehuoneen naamioituneen viime viikolla kahden jalkaa korkeaksi rakettina leikkisuunnitelmaan ja laitan sen heti Sawyerin haluamme luetteloon (katso paljon poikaystävällisempiä nukketaloja)!

Esikoululaisten pelit ovat tulleet pitkä menetelmä, koska olimme lapsia. Lukuisat heistä ovat hauskoja, kouluttavia ja suloisia. Todella! {Katso tämän kaltaiset poimimme Hit Maker Eeboo} Â

Hienoimmat kylpylelut, jotka eivät saa kaikkia ilkeitä (plus sellainen, joka tekee), joten valitset sen mukaan, kumpi kelluu veneesi. Nämä Alex -lelujen miehet ovat edullisia hintaan 9 dollaria.

Mitä tahansa teetkin, älä heitä laatikkoa, laatikot ovat paras lelu!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *