Nuoret ovat mahtavia jäljellä olevien

kanssa Ragu-tukemassa videossa, jota jaamme tällä viikolla, juttelen blogiystäväni Kim Tracy Prince ja Renee Rossin kanssa jäännöksistä.

Koska teen kaksi erillistä illallista kotitaloudelleni (aikuiset vs. lapset), en henkilökohtaisesti kamppaile nuorten vakuuttamisen kanssa syömään jäämiä. Nuoret eivät syö mitä Ryania niin hyvin kuin söin. (Jos olet samoin kahden-illallisen klubissa, anna minun ymmärtää varmistaakseni, että tunnen olevani vähemmän epäonnistuminen!)

Myös? Lapseni molemmat haluavat syödä täsmälleen saman asian paljon yötä peräkkäin. Scarlett on Pupusa -potkussa. Tällä viikolla, jos hän ei saa papuja ja juustopupusaa lautasellaan, hänet vihaa, riippumatta siitä, mitä muuta hän on jo syönyt. Julian olisi iloinen, jos tekisimme Macin että juuston maanantaina ja ruokkimme loput hänelle päivittäin loppuviikon ajan. Juustopizza tai pasta olisivat hyväksyttäviä korvikkeita.

Pitävätkö nuoret täsmälleen samasta asiasta joka ilta? Onko se vaihtoehto? Vai onko se ainoa vaihtoehto?

P.S. Tämä video oli osa Mom’s The Word On Dinner -markkinointia, jonka on koonnut Ragu. (Tiedän, tiedän, että isä on usein sana illallisella, vaikka ihmiset, jotka alus on jo purjehtinut.) Katso kaikki Ragu -videot heidän Facebook -sivullaan.

P.S.2. Ohjelmasta en tee pupuista tyhjästä. Saan ne valmiiksi pakattuna tyylikkään ruokakaupan jäähdytetylle osalle.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *