• Uncategorized
  • 0

Mene ulos Just Dessert

mennä ulos upeasta jälkiruoka kumppanisi kanssa, kun ystäväsi katsella televisiota sohvalla!

Oletan, että en ole ainoa rookie-äiti, jolle jättäen lapseni nukkumaan, kun lapsenvahti oli ensimmäistä kertaa pelottavaa. Nuoreni ei koskaan ottanut pullon, joten minun oli aivan olemassa siellä nukkumaanmenoa ensimmäisten kymmenen kuukauden ajan. Tämä tunne on vapauden vastakohta muuten.

Kun lapsi on luotettavasti nukkumassa kahdeksantoista ja keskiyöllä tai sen ulkopuolella, voit jatkaa elämääsi, jota käytät johtamaan ravintoloihin sekä kahviloihin tekemällä jälkiruokapäivät tyttöystäväsi tai kumppanisi kanssa. Tämä on vähiten stressaavaa lastenhoitajan olosuhteet mahdollista. Melko, että kukaan on pätevä makasi sohvalla ja katsella televisiota, kun nautit lyhyen ilta-retkestä, eikö?

Laita lapsesi nukkumaan haluamaasi menetelmään. Kun olet myönteinen, hän nukkuu, päätä kaikkiin suosituimpiin ravintoloihin. Tilaa jälkiruoka tai juoma. Nauti tunnelmasta. Lähteä.

Tämä on sinun 31. rookie äiti haaste. Ymmärrämme, kun yrität sitä kommentoimalla alla tai kertoa meille Facebook-sivullamme. lapsen nuorille? Valitse toinen haaste.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *