Löydä elämäsi ihanteellinen tasapaino

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Äskettäin minulla oli etuoikeus puhua Leslie Gailin, Life Trainerin ja Elämän yksinkertaistetun kirjoittajan Leslie Gailin kanssa, joka on säännöllinen oppaan rakastamasi elämän tuottamiseen! Kasvatessaan veljensä, siskonsa, isän ja äidin psykiatrin kanssa, joka kamppaili tautien kanssa, Leslie oppi jo varhaisessa iässä koko elämästä, kuolemasta, ystävyydestä ja sinnikkyydestä. Hänen äitinsä opetti häntä: “Seuraa sitä tunnetta, että olemme kaikki syntyneet, sillä se ei koskaan opasta sinua väärään suuntaan.” Tämä johtaa hänet elämänvalmennukseen.

Mikä on elämänvalmennus ja miksi joku etsisi apua elämävalmentajalta? Wikipedian mukaan elämänvalmennus on ”tulevaisuuteen keskittyvä menetelmä, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita tunnistamaan sekä henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Elämävalmentajat käyttävät useita tekniikoita, jotka auttavat asiakkaita asettamisprosessissa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Valmennus ei ole suunnattu mielenterveyssairauksiin, samoin kuin valmentajat eivät ole terapeutteja eikä konsultteja.

Elämänvalmennuksella on juuret toimeenpanevaan valmennukseen, joka itse veti hallintokonsultoinnissa ja johtamiskoulutuksessa perustetut menetelmät. Elämänvalmennus vetää myös motivaatiota tieteenaloilta, mukaan lukien sosiologia, psykologia, positiivinen aikuisten kehitys, ammattineuvonta, mentorointi ja muun tyyppinen neuvonta. Nykyaikaisen elämänvalmennus voidaan myös jäljittää Benjamin Karterin opetuksiin, yliopistojalkapallo -kouluttajalle, joka muuttui seitsemänkymmenenluvun lopun ja kahdeksankymmenenluvun alkupuolella. Valmentaja voi soveltaa mentorointia, arvojen arviointia, tottumusten muokkaamista, tapojen mallintamista, tavoitteiden asettamista ja muita menetelmiä heidän asiakkaidensa auttamisessa. Asiakkaat etsivät kouluttajaa “todella kuunnella heitä ja antaa totuudenmukaista palautetta”. Kolme parasta ongelmaa, joissa asiakkaat etsivät apua, ovat ajanhallinta, ammatti ja liiketoiminta. ”Psykologian tutkinnolla Leslie on auttanut tuhansia asiakkaita murtautumaan pelkojen kanssa ja online -potentiaalinsa verkossa. Hän kirjoitti myös kirjan elämää yksinkertaistettu, koska hän tunsi suurta iloa valmennuksen ihmisistä ja innostuneena auttaa äidejä: “Joskus ihmiset tekevät vuoria Molehillsista”, Gail selittää. ”Maanantaiaamuna E -post -ehdotukseni tarjoaa motivaatiota ja toimintavaiheita ihmisille, jotka voivat tehdä positiivisia muutoksia elämässään. Otin nämä ehdotukset ja laitoin ne yhteen kirjatyyppiin elämän yksinkertaistettujen tuottamiseksi. ”

Aiheeseen liittyvät auttaminen lapsemme päätyivät olemaan kirjan ihmisiä

Yksinkertaistettu elämä on täynnä tärkeitä elämäntunteja, jotka ohjaavat sinua tarkalleen kuinka löytää ihanteellinen tasapaino ja saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteesi. Tämä ote johdannosta käsittelee kirjaa paljon yksityiskohtaisemmin.

”Luvut vaihtelevat eroon emotionaalisesta ja fyysisestä sotkusta elämässäsi, kiitollisuuden omaksumisesta elämässäsi, elämään ei valitettavasti. On olemassa laaja valikoima aiheita, jotka lopulta parantavat elämäsi korkeaa laatua. Jokainen luku tarjoaa perustavanlaatuisen yhteenvedon aiheesta ja sisältää sitten kolme toimintavaihetta. Kun käytät toimintavaiheita, ne ajavat sinut eteenpäin elämässäsi. Uskon vakaasti, että toiminta on lopulta se, mikä tuottaa muutosta elämässäsi. ”

Gail työskentelee parhaillaan toisen kirjan, 10 äitiyssalaisuudessa, joka kattaa vaikeudet, joita äidit käsittelevät päivittäin. Hän puhui äitien kanssa ympäri maata ja löysi tyypillisiä teemoja. Nämä äidit tuntevat, että heidän on oltava ihanteellinen äiti ja ihanteellinen vaimo. Gail haluaa julkaista tämän uuden kirjan joskus ensi vuonna.

Leslie Gail antaa myös toimituksellisen sarakkeen Rocky Mountain News -lehteen Coloradossa, säveltää artikkeleita Denver Lady Magazine -lehdelle, johtaa seminaareja sekä verkossa että teleelementtien kanssa sekä paikallisen elämänkouluttaja molemmille KOSI 101.1: lle Alice 105.9 -radion lisäksi. Asemat Denverissä. She interviewed with Kirk Montgomery on NBC 9News 4:00 section as well as is currently the 7News Life Coach. Gail likewise as well as appears regular on KMGH channel 7 as well as on a regular basis on FOX31 great Day Colorado. You can discover much more about Leslie Gail on her website, new Life Focus.

Related  helping our kids ended up being people of the Book

Are you searching for much more balance in your life? TehdäOnko sinulla tavoitteita itsellesi? Leslie Gail kutsuu terveellisiä äitien vierailijoita liittymään häneen joka tiistai 12 keskipäivällä E | 9 am PST hänen tavalliselle Internet -verkko -näyttelijällä Momtv.com -sivustossa. Internet -näyttely, tasapaino, hyvinvointi sekä Leslie -ilahduttaminen on toiminut noin kuukauden. Se on kevytmielistä ja viitataan äitien kehittämiseen.

Ohjelman aiheisiin sisältyy:

Suhteet

Rajojen asettaminen

Intohimo elämässäsi ja

Mistä äidit haluavat puhua

Hän myös tuo asiantuntijoita tarjoamaan positiivisia ja käytännöllisiä ehdotuksia äideille. Toivon, että voit kaikki tyydyttää Leslie ja mennä hänelle Internet -näyttelyssä ensi tiistaina.

Keskustele tästä foorumissamme

Linkki tähän viestiin: Löydä elämäsi ihanteellinen tasapaino

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *