Tekninen tiistai: Käytä Google Earthia tarkastamaan leikkikenttiä

Tämä tekninen idea tulee aviomieheltäni Ryanilta, joka on erinomainen optimoija kaikkien elämän tehtävien, mukaan lukien hänen vanhemmuuden harrastukset. Tilanne, sain juuri häneltä sähköpostin, joka antoi minulle ymmärtää, että hänelle oli ilmoitettu, että lapsemme koko lapsemme kokoinen pyöräily tuli myytäväksi Craigin listalla naapurustossamme. (Hän perustaa nämä tiedot koko ajan. Vuosia sitten selitin kuinka kuitenkin vaatin päivittää julkaisua ottaen huomioon, että innovaatio on parantunut.)

Kun olemme eri kaupungissa, esimerkiksi perheen tarkistaminen, Ryan hyödyntää ilmakuvia Googlen toimittamista paikoista valitakseen ulkopuoliset leikkikohteet.

Toivon, että voin kertoa teille, että kuvat ovat perusteellisia riittäviä selvittääkseen, onko tietyssä puistossa aidattu nuorten lasten leikkipaikka tai apinabaarit. Valitettavasti on paljon käytännöllisempää saada yleinen käsitys sijainnista, kuten Greenery Vs. Blacktop.

Joitakin huolenaiheita, joita saatat pystyä vastaamaan tarkistamalla Google Maps -näkymä uudesta kohteesta:

Näyttääkö tämä määränpäähän hyvältä, että yksi vanhemmista menee juoksemaan, kun taas toinen katselee leikkipaikan yli, ts. Se on iso puisto polkuilla verrattuna kulma -leikkikenttään.

Onko olemassa automaattinen pysäköintialue? (Automaattisen pysäköinnin suuria tarjouksia on erittäin vähän.

Missä on baseball -timantti vanhempieni talon lähellä? (Tärkeä 8-vuotiaalle pojallemme.)

Missä meidän on kerrottava hyville ystävillemme tyydyttämään meitä? Valitse maamerkki.

Olen huomannut, että meillä on ehdottoman erilainen yhteys moniin kaupunkeihin, joihin matkustimme ennen lapsia.

Huomaa itselle: Hei, tässä puistossa lähellä law-kotia on uima-allas! Toinen huomautus itselle: Soita eteenpäin saadaksesi selville, onko uima -altaalla vettä!

Oletko löytänyt omien vanhempiesi yhteisöstä jotain, josta et ollut tietoinen ennen kuin päädyit vanhempana?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *