Ellen Pompeo puhuu vaippeista ja äitiydestä

, joilla vain ripustettu. Sen sijaan muutama blogikirjoittaja oli onnekas, että heillä oli mahdollisuus keskustella Ellen Pompeon kanssa Greyn anatomiasta hänen elämästään uutena äitinä ja hänen tehtävänsä jokaisessa pohjakampanjassa. Hän liittyy meihin auttamaan levittämään sanaa siitä, kuinka helppoa on lahjoittaa vaippoja ja auttaa apua tarvitsevaa äitiä.

Ellen Pompeo jakavat vaipat LA -vaippa -asemassa

Jenny Jennystä paikalla: Mikä innosti sinua liittymään jokaiseen pohjaohjelmaan? Mikä on päätöksenteon innostus?

Ellen Pompeo Greyn anatomiasta: Kun Huggies ojensi, en ymmärtänyt mitään vaipan tarpeita. Uutena äitinä minun piti kuulla vain, että yksi kolmesta äidistä kamppailee tarjota vaippoja … se on huikea tilasto. Jos Huggiesin kaltainen valtava yritys voi osallistua, kuinka voin pidättäytyä tekemästäni osani?… Se ei ollut minulle mitään braineria. Jos voimme lievittää äitien jännitystä ja vauvojen jännitystä. Se on aito korjattava ongelma.

Kim Home of Prince: Mikä on mielestäsi paras tapa inspiroida ihmisiä pääsemään tähän kampanjaan?

ELLEN: Uskon, että mitä yksinkertaisempaa teemme ihmisille, jotta saadaan mukaan paljon enemmän ihmisiä, koska kaikki ovat kiireisiä, etenkin työskentelevät äidit. Näiden vaippa -asemien pitäminen, joissa ihmiset ostavat vaippoja, ja ihmisten tarjoaminen ihmisille niiden vähentämiseksi auttaisi. Jopa Internetissä Diapers.com -sivustolla, jos meillä on menetelmä tehdä siitä mahdollisimman yksinkertainen ihmisille, koska ihmiset ovat erittäin kiireisiä.

Rookie Moms: Mitä haluat tehdä, kun et työskentele niin hyvin kuin huolehdit vastasyntyneestä Stellasta?

ELLEN: Suositeltavia asioitamme ovat uima -altaassa sekä äidin ja minun joogan meneminen. Jooga -rutiini ei ole kunnossa hänen nukkumisajansa kanssa, mutta päivinä, jolloin luokka on aikaisemmin menemme niin hyvin kuin haluamme.

Kuva Ellen Pompeosta, Chris Ivery, samoin kuin Stella Luna TV -fanaatikon kohteliaisuudesta

Oletan, että ainoa asia, joka todella erotti tämän puhelun puhelimesta Buddy -kristallin kanssa Chicagossa, oli se, kun Ellen joutui tikkaaamaan Ellen -näyttelyn nauhoittamiseksi. Ellen P avustetut jakautuvat vaipat LA Diaper Drive -tapahtumassa viime viikolla samoin kuin myös New Yorkin tähtivaippa-aseman isäntänä, joka vaikuttaa lukuisiin vaippien lahjoittamiseen sekä ratkaista tämä korjattava ongelma.

Whitney, Lisa, Huggies ja nyt Ellen Pompeon inspiroima aloitan oman vaippa -aseman Berkeleyssä ensi viikolla. Sanon samalla tavalla tarkalleen, kuinka voit tehdä sen myös!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *