Spring-Cleaning Special: Allergy-Proof Talosi

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Jos olet yksi yli 50 miljoonasta ihmisestä Yhdysvalloissa, jotka kärsivät jonkin tyyppisistä allergioista, sinun ei tarvitse erota itsesi kurjuudesta vuodenaikaan. “Kotosi on paljon asioita, jotka voit tehdä vähentämään punkkien, homeen, homeen ja siitepölyn määrää”, sanoo tohtori Janna Tuck, lääkäri ja amerikkalaisen allergian korkeakoulun jäsen ja hallituksen jäsen, astma, astma ja immunologia. Täällä hänen tärkeimmät ehdotuksensa pitää kodisi mahdollisimman allergeenittomana. Jos tarvitset apua, harkitse ottamista talon siivouspalveluihin ammatillista apua varten.

1. Älä seuraa siitepölyä.
Kun tulet sisälle, harjoittele suihkussa, pestä kasvosi, harjata hiuksiasi ja vaihtaa vaatteitasi. (Sinun pitäisi myös heittää vaatteesi pesulaitteeseen heti, kun otat ne pois.) Jos sinä tai joku, jonka kanssa asut, on allerginen siitepölylle, nämä liikkeet välttävät sinua levittämästä niitä koko taloon.

2. Pöly pölyltä.
Pöly ja tyhjiö on välttämätöntä ainakin viikoittain, jotta kodissasi on muotti, lika ja pöly minimissä. “Yhdeksänkymmentä prosenttia monista kodin pölystä on oikeastaan ​​omat ihosolusi”, Tuck sanoo. “Jos vähennät sitä, vähennät mitä pölypunkit syövät.”

3. Harkitse uudelleenkorjausta.
Jos sinulla on pölypunkki -allergiaa, huonekalujen ja matonpuhdistuksen tekemättä jättäminen voi pahentaa ongelmaa. Tuck suosittelee vaihtamista matosta laattoihin, linoleumiin tai parkettilattiaan ja vaihtamaan kangaskalusteita nahkaa varten. Jos koko talon uusinta ei ole budjetissa, Tuck sanoo, että makuuhuoneesi on ensimmäinen paikka, jonka sinun pitäisi joko tehdä valtava matonpuhdistus tai ojentaa matto. “Se on huone, johon pyydän asiakkaita yrittämään keskittyä, koska se on kodin paikka, jossa vietät eniten aikaa”, hän sanoo.

Aiheeseen liittyvä epäilty lapsellasi on syömishäiriö? Kysy hammaslääkäriltä

4. Tarkista vuodot.
Vesivuodot ovat potentiaalinen homeen ja homeen lähde, etkä todennäköisesti tarkista niitä riittävän usein. Ainakin kahdesti vuodessa, tarkista veden kytkentä jääkaappisi ja keittiön pesuallas alla. “Useimmat ihmiset eivät ajattele näitä putkia, koska he eivät näe niitä kovin usein”, TUCK sanoo, “mutta jos huomaat vuodon, kun se on pieni, voit välttää potentiaalisen homeen tai homeen ongelman ennen kuin se tapahtuu.” Kaksivuotista ohjeita koskee myös kylpyhuoneesi putkistoa. Jos olet tarkistanut vuotoja ja epäilet silti hometta, soita putkistoasiantuntijoille tarkistaaksesi tuuletuksen.

5. Huomaa patja.
Ihmisten, jotka ovat allergisia pölypunkkien suhteen Olen ollut todella uupunut viime päivinä ja olen yrittänyt selvittää, mihin aikaan minun pitäisi mennä nukkumaan. Toinen hyvä peukaloohje, kun se koskee makuuhuonetta: Älä anna eläinten viettää siellä huomattavasti aikaa. Vaikka et ole allerginen Fidolle, hän voi kantaa muottia tai siitepölyä turkissaan. Jos haluat välttää eläimiä pahentamasta oireistasi, harjaa lemmikkieläinten turkista ja ui niitä viikoittain – ja varmista, että teet sen ulkopuolella.

Kirjoittanut Robin Hilmantel

Robin Hilmantel on assosioitunut toimittaja Food Network Magazine -lehdessä. Hänen työnsä on ilmestynyt
Cosmopolitanissa, USA Today ja Maxim, muun muassa
julkaisut.

Linkki tähän viestiin: Spring-Cleaning Special: Allergy-proof-talosi

5/5

(1 katsaus)

Aiheeseen liittyvä voitko kouluttaa aivosi kesyttämään lomalle liittyvää ahdistusta?

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *