• Uncategorized
  • 0

Keitä maukkaita ja ravitsevia aterioita alle 30 minuutissa

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

https://apis.google.com/js/plusone.jsin HECTIC Society -yhdistyksemme löytää aikaa kokata terveellistä, ravitsevaa ateriaa kotitalouksillemme on haastavaa. Työn ja laitostoiminnan jälkeen meille on uskottu pari tuntia illalla illalliselle. Kun olen aikarajoituksella, laitan yleensä lihaa ja vihanneksia hitaaseen liesiin ennen kuin lähden talosta. Noin viiden tai kuuden tunnin kuluttua minulla on terve ja maukas ateria perheelleni. Jill Nussinow kuvailee, kuinka voit säästää aikaa, rahaa ja valmistaa terveellistä ateriaa painekattilasta uudessa kirjassaan, ”The Uusi Quick Food, kasvissyöttö Queen -paine kokki kokonaisia ​​ruoka -aterioita alle 30 minuutissa. ”

Minulla ei ole koskaan ollut painekattilaa tämän kirjan lukemisen jälkeen ja nautin Kasvis Queen DVD: stä. Olen valmis menemään lähimpään keittiön alueen toimituskauppaan ja ostamaan yhden tänään. Pidän hitaasta liesiistäni, mutta en ole erittäin hieno suunnittelemaan aterioita etukäteen. Kun käytät hidasta liesiä, sinun on ymmärrettävä, mitä laitat siihen aikaisin aamulla tai edellisenä iltana. Jos käytät painekattilaa, voit suunnitella ateriasi viisi minuuttia ennen kuin kypsennät sitä ja keittämisaika on minimoitu 30 minuuttiin tai vähemmän. Tämä näyttää tyyppiseltä ruoanlaitosta!

”Uudessa nopeassa ruoassa” Jill Nussinow jakaa 150 suosituista kasvissyöjistään resepteistä, jotka kaikki on valmistettu painekattilassa. Olitpa säännöllinen painekattila henkilö tai et ole koskaan ollut sellainen kuin minä, löydät paljon enemmän painekattilasi hyödyntämisen eduista “uudessa nopeassa ruoassa”. Tämä kirja toimittaa tietoja siitä, kuinka painekattilaa hyödynnetään, mitkä ruoanlaittoajat ovat hienointa ruokaa varten, samoin kuin tarkalleen kuinka estää tyhjästä keittiöalueesta, jossa on vain yksi ruukku puhdistettavaksi.

Liittyvät muskottipähkinät ja ihmisen verenkiertoelimet

Saat paljon lisätietoja Jill Nussinowista sekä kasviskuningattaresta, katso theveggiequeen.com. “Uusi nopea ruoka, vihanneksen kuningatarpaine kokki kokonaisia ​​ruoka -aterioita alle 30 minuutissa”, tarjotaan ostaa Amazon.com -sivustolta tai alueellisesta kirjakaupasta.

*Ilmoittaminen: Sain kopion “uudesta nopeasta ruoasta, vihanneksen kuningattaren paine kokki koko ruoka -ateriat alle 30 minuutissa” sekä DVD -levyllä ”Vihanneskuningattaren paine ruoanlaitto: Tuore ilme maukkaita ruokia muutamassa minuutissa”, ” vastineeksi tästä katsauksesta. Kaikki mielipiteet ovat tarkkoja ja 100% minun.

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja, kustantaja, freelance -kirjailija, Internet -myyjällä ja viiden lapsen äiti, joka asuu Tyynenmeren luoteisosassa. B.A. Historiassa sekä lainsäädännössä sekä terveellisenä terveydenhuollon ja hyvinvointiblogissa äideille ja siinä on innostus säveltämiseen ja pysymiseen terveellisenä. Terveys- ja hyvinvointiaprofessorit sekä äiti -bloggaajat. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin tietoisia terveys- ja hyvinvointiongelmista sekä tarkalleen kuinka pysyä terveenä, he voivat siirtää kyseiset tiedot lapsilleen ja kääntää nuorten liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Rouva Talbert on esillä oleva terveys- ja wellness -blogin kirjoittaja Wellsphere.com -sivustossa, samoin kuin hänen artikkelinsa voidaan löytää myös Ezinearticles.com -sivustolta. Hän johtaa myös Healthy Momesin sosiaalisen median verkostoa Ningissä, on Talbert Nutrition LLC: n tärkein mainospoliisi sekä Amerikan Wellness Challenge -yhtiön sosiaalisen verkoston neuvoa -antavan hallituksen. Noudata häntä Google+: ssa.

Löysitkö tämän tiedon hyödyllisenä? Napsauta täältä, jotta voit näyttää tuki Healthy Mommies -lehdelle.

Linkki tähän viestiin: Keitä maukkaita ja ravitsevia aterioita alle 30 minuutissa
Liittyvät Fenugreekin terveys- ja hyvinvointi -edut

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *