Fitness Friday #BLOGHOP #LINKUP – Kun kompasit itsesi

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Viime viikko oli minulle karkea. Olimme kiireisiä lukuvuoden lopussa ja uutisia siitä, että olemme varmasti muuttamassa Chicagossa elokuussa. Minua korostettiin ja ohitin lisäravinteeni ja harjoitukseni. Epäonnistuin itse. Me kaikki törmäämme kompastuviin lohkoihin terveellisen elämän matkalla. Jopa minun kaltaiset vaikutusvaltaiset terveys kannattajat. Mutta jos terveys on tarpeeksi välttämätöntä, noutamme itsemme ja aloitamme alusta. Tätä tein ja tunnen nyt olevan paljon parempi.

Järjestäin kaikki viikkoon liitteet, otin ne aamiaisen jälkeen ja varmistin, että otin myös kaksi ylimääräistä CLA -pehmeää geeliä lounaalla tai illallisella. Harjoitteluni paranivat nollasta viiteen päivään. Leikkasin hiilihydraattini ja söin salaatin lounaalle joka päivä. Jälleen kerran tein ”minulle-aika” prioriteetin. Tunnen olevani niin paljon parempi. Hiilihydraateille ja laihan proteiinini parantaminen on jättänyt minut vähemmän turvotukseksi ja voin kertoa, että vatsani on jälleen houkutteleva. Energiani on parantunut ja olen nukkunut paremmin. Usein treenaaminen ja lisäravinteiden ottaminen joka päivä auttoi vähentämään jännitystäni ja nukkumista. Jos olet koskaan ollut samanlaisessa tilanteessa, päättäväisesti ja tahdonvoimalla voit noutaa itsesi takaisin parhaimmalle tielle.

Tämä on blogin hop. Tämän blogin ohjeet ovat seuraavat:

Vieraile theHealthymoms.netissä joka perjantai ja linkittää Fitness Friday Post -lehtisi tai mihin tahansa kuntoihin liittyvät viestit.

Laita kuntoperjantai -painikeemme jonnekin blogiisi (koodi on yllä) tai blogiviesti ja kutsu lukijat liittymään meihin joka perjantai.

Aseta nämä ohjeet Fitness Friday -viestissäsi.

Jätä minulle kommentti theHealthymoms.net -sivustolle, jotta voin tarkistaa blogisi. (Sinulla pitäisi olla Google+ -tili jättääksesi kommentteja. Rekisteröidy yksi täältä.)

Vieraile muissa täällä linkittävissä blogeissa ja muissa blogeissa, jotka yhdessä isännöivät perjantaina joka viikko.

Lahjakkaat isäntämme: Chandra Sullivan-Spark Your Motivaatio Scott-Teachable Scott Tots Homeschooldanielle Nabozny-Lip Gloss and Yoga Pantslisa Belanger-Inspire Me Wellmaryann Mitchell-Se ei ole ruoka, se on Meangela Barnets-Fit Persifiedwendi Barker-Wendi-kirjain Booclacey Baker-Rakkaus Lacey 365

Inlinkz-linkki

http://static.inlinkz.com/cs2.js?v=007

Perustajastamme

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja ja viiden lapsen äiti, joka asuu Spokanessa, WA. B.A. Historiassa ja laissa sekä intohimo kirjoittamalla ja pysymällä terveinä hän aloitti Healthy Mothers Magazine -lehden vuonna 2007. Terveiden äitien aikakauslehti on tällä hetkellä äitien tärkein terveysblogi. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin koulutettuja terveyskysymyksistä ja kuinka pysyä terveinä, he voivat siirtää nämä tiedot lapsilleen ja kääntää lapsuuden liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Rouva Talbert johtaa terveellisten äitien sosiaalista verkostoa, on Healthy Medes Media -yrityksen perustaja ja myös blogeja Talbertzoo.com -sivustossa. Voit seurata häntä facebook.com/tHehealthymomsmag ja twitter.com/cltalbert.

Jos pidit tästä lyhyestä artikkelista, saatat nauttia näistä tarinoista.

Ladataan…

var MarketgidDate = uusi päivämäärä (); document.write (”);

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=en&section=

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Linkki tähän viestiin: Fitness Friday #bloghop # Linkki – kun kompasit itsesi

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *