Lomakorttitarjoukset, neuvot ja glitter

Tämä viesti koostuu tytäryhtiölinkeistä. Pieni tulostusbrändi on osa Shutterfly -järjestystä. Etsi alennuskoodi tämän linkin toisella puolella.

Kirjoitan joka vuosi lomakorttien kuumin asia, jotta voit olla valmis trendikäsittelyharjoitteluun, jota nautin joka vuosi, kun kortit alkavat tulla talooni. Olemme käyneet pyöristettyjen kulmien, infografian ja viime vuonna, väri musta saapui paikalle. Niin pitkä punainen ja valkoinen.

Tämä vuosi? Olemme ylittäviä väriä. Olemme glitter-sidottu. Kiiltävä. Hohtaa uuteen vuoteen.

Kallis? Joo. (2,89 dollaria kortti 50 kortille Tinyprints.com.) Mutta niin paljon kimaltelevaa hauskaa, eikö niin?

Tässä on joitain tapoja pitää kustannukset hallinnassa ottamatta kimaltelua omiin käsiin:

Käytä alennuskoodia: TinyPrints: Säästä 30%: n alennustilauksista tai 40%: n alennustilauksista 149 dollaria tai paljon enemmän koodilla TPSAVE40 kassalla.

Valitse rajoitettu glitter tai valitse sen sijaan kalvon salama. Paljon valintoja Shutterflyssa. ja säästä 50% siellä koodikortilla50.

Ok, tämä ei ole apua rahansäästöosastolla, mutta pienissä tulosteissa on ruusukultafolio. Halusin vain sinun tietävän sen, jos ruusukulta -trendi pyyhkäisee sinut. Pidän tästä kortista, jonka kiiltävät aksenttikuplat ovat hopea-, kultaa ja ruusukulta.

Vertailukauppa: Minated tekee myös kauniita kortteja, ja heillä on koko osa foliopuristettuja lomakortteja.

DIY: Vietä 3,00 dollaria 4-pakkaukseen kimalletauhaa, jonka voit leikata ohuiksi nauhoiksi korttien tai kirjekuorien koristamiseksi. Suuret lapset voivat sinetöidä kirjekuoret kaistaleella käsintehtylle ilmeelle.

Mikä on lomakorttisuunnitelmasi? Oletko omistautunut yhdelle yritykselle vai oletko lomakortti ho ho ho minun?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *