Rakastamalla näitä loma -asteita esikoululaisille

Saan täysin, että tämä julkaisu tulee kohtaamaan Kiwi -laatikon mainoksena, totuus on kuitenkin, että kerron hyville ystävilleni siitä. samoin kuin minulla on.

Nämä käsityöpaketit ovat 20 dollaria samoin kuin on saatavana postissa, mikä sisältää kaiken, mitä vaaditaan projektille. Sinun ei tarvitse mennä selata kotiasi liima -tikkuja, kuminauhoja tai reikäreitin.

Scarlett kulutetaan tällä hetkellä kahdella asialla: kimppujen postitse ja käsityöprojektit, joten tämä olisi täydellinen lahja hänelle. Saitko sen, isoäiti? Voit ostaa vain haluamasi sarjan tai antaa sen aloittaa jäsenyyden uudella laatikolla käsityömateriaaleja, jotka tulevat joka kuukausi.

Arvioidaan lomaa.

Jouluteema: Â on mitä vaaditaan, tee pahvista piparkakku-talo. Ei karkkeja tai muruja, riippumatta siitä, kuinka suloinen kuin helvetti. Lisäksi materiaalit, jotka valmistetaan 3 maalikoristetta.

Käsintehty Hanukkah: Nuoret tekevät kaksi asiaa: ensinnäkin kimalteleva, kudospaperin peittämä menora ja toinen spin-art dreidel.

Ja lopuksi, on sarja, joka sisältää materiaaleja nuorille omien korttiensa, paperilehtien ja käsinleimattujen nauhojen valmistamiseksi lahjoilla. He kutsuvat sitä laatikkoa “minun tekemistä lahjoista”.

+++

Ilmoittaminen: Kyllä, olemme tytäryhtiöitä ja iloisia asiakkaita Kiwi -laatikosta. Kaiken tyyppiset ostot, jotka teet näillä linkeillä, syövät omia käsityötapojamme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *