• Uncategorized
  • 0

Herkullinen terveellinen popcorn -resepti elokuvayöt

Mikä kotitalousilma -ilta olisi ilman popcornia? Tätä kaikkien aikojen välipala perinteistä ei voida erottaa elokuvan katselun nautinnosta-olipa se elokuvateatterissa tai kotona. Nykyään meillä on mielenkiintoinen terveellinen popcorn -resepti sinulle (hyvin, niin mielenkiintoinen kuin terveellinen popcorn -resepti saattaa olla, se on kuitenkin herkullista), tee tämä rosmariini popcorn, jotta kotitaloutesi ilahduttaa seuraavan kerran istuessasi yhdessä ja haluat Tarjoile heille hauska välipala, josta voit tuntea olosi hyväksi.

Herkullinen rosmariini terveellinen popcorn -resepti elokuvayöhön

Onko popcorn terve?

Ennen kuin pääsemme yrttivalkosipulin parmesan -popcorn -reseptiin, puhutaan vähän popcornista ja jos se todella on hieno ja terveellinen välipala -vaihtoehto.

Popcorn on todella täysjyväruoka, joka on vähäistä kaloreita ja korkea kuitu. Yhdessä tavallisen popcornin kupillisessa kupilla on noin 30 kaloria sekä 1,2 grammaa kuitua. (Vaikka 6 grammaa hiilihydraatteja kuppia kohti, se ei ehkä ole diabeettinen ystävällinen välipala).

Mutta mitä se todella tulee, on tarkalleen kuinka popcorn on valmis ja pukeutunut. En ajattele minkään tyyppisiä valmiina pakattuja mikroaaltovoitettavia popcorneja terveinä.

Ensinnäkin tyydyttyneet rasvat ja sisällön synteettiset maut ovat valtava ei-ei, samoin kuin toiseksi mikroaaltopopcorn-laukut on vuorattu kalvolla, jonka odotetaan olevan vastustuskykyinen öljylle ja kosteudelle. Nämä vuoraukset sisältävät PFC: t (perfluorattuja kemikaaleja), joiden on havaittu olevan haitallisia.

Niiden myrkylliset vaikutukset voivat aiheuttaa kasvaimia sekä tietyntyyppisiä syöpää. Lisäksi ne eivät ole biologisesti hajoavia, ja tästä syystä pysyvät ilmakehässä jatkuvasti.

Voiko kaikki me kaikki vain olla yhtä mieltä siitä, että mikroaaltopopcorn -laukut eivät todellakaan ole menetelmä terveellisen popcorn -välipalalla? Katsotaanpa sitten muita, paljon parempia valintoja popcornille.

Kuinka valmistaa terveellinen popcorn

Ensinnäkin haluat aloittaa suurilla ytimillä. Ei-GMO, orgaaniset ytimet ovat tärkein valintani.

Liesi

Yksi menetelmä, jonka kaikki voivat tehdä terveellisestä popcornista talossa, on kevyessä vain suurella raskaspohjaisella pottilla, jossa on asennettu kansi. Aloita lämmittämällä korkean pisteen öljy (ehdotan kookosöljyä).

Käytä 1 rkl öljyä 1/4 kupillista ytimiä kohti. Sijainti 3 popcornin ytimet keskellä ja sulkeutuvat kannen.

Kun nämä ensimmäiset ytimet alkavat popping, öljy on tarpeeksi kuuma. Lisää oleskeluydin, sulje kansi ja ravista ruukkua kaikki ytimet öljyllä.

Kallista kannetta vain vähän, jotta minkä tahansa tyyppinen raskas höyrypaketo on, jotta se ei tee popcornista märkää. Jatka potin ravistamista joskus samoin kuin 20 sekunnin välein, kun ytimet alkavat popping.

Kun popping hidastuu, sammuta lämpö. Pidä kansi hetkeksi pidempään, kunnes popping pysähtyy, poista sitten kansi ja jatka puku- ja kausi popcornia mieleisiisi.

Paperipussi
Jos tämä koko StoveTopp-popcorn-toiminta on hiukan mukana sinulle, voit silti tehdä käsipuhut-mikroaaltouuni-popcornia terveellisemmällä menetelmällä ruskealla paperipussilla.

Lisää noin 1/3 kuppia ytimiä keskisuureen paperipussiin. Taita yläosa yli 2-3 kertaa pitääksesi kaikki ytimet ja popped maissi sisällä.

Aseta laukku sivuttain mikroaaltouuniin ja aseta se 5 minuutiksi korkealle. Se ei kuitenkaan vie niin kauan, joten älä kävele pois.

Kuuntele perusteellisesti popping. Kun se hidastuu alle yhdeksi popiksi toista toista sammuta mikroaaltouuni heti, jotta popcornin polttaminen estää.

Popcorn -laitteet

Ja jos kotitaloutesi tykkää popcornista yhtä paljon kuin minun ja syö ainakin säännöllisesti, on syytä tutkia investointia popcorniin, joka tekee pienestä laitteesta.

Käsikampia, joissa on käsin käsitellyt ravistusta), on erilaisia ​​valintoja, joissa on käsin kampia), ilma -poppereihin, jotka eivät tarvitse minkäänlaista öljyä tai lämpimän lähteen ulkopuolella olevaa popcornia, samoin kuin edes mikroaaltouunia Popperit, jotka ottavat paperipussin toiminnan ja joita voidaan käyttää samoin kuin uudestaan.

Lue paljon lisää parhaista popcorn -poppereista täältä.

Kuinka tehdä rosmariini parmesan popcorn

Jotta tämä terveellistä suolaista cheesy popcornia, aloita poppimalla puoli kupillista popcorn-ytimiä minkä tahansa tyyppisiä edellä mainittuja tapoja. Brändistä ja ytimen tyypistä riippuen, joiden pitäisi tuottaa noin 10–14 kupillista popcornia.

Lisää popcorn erittäin isoon kulhoon yhdessä hienoksi raastetun parmesanjuuston kanssa. Seuraavaksi tee yrtti -infuusio.

Saadaksesi todella yhtenäisen rosmariinimaun popcornille infusoimme voita (tai oliiviöljyä), joka menee popped -ytimien päälle. Viileät infuusiot vievät kauan, joten teemme sen sijaan kuumaa infuusiota kuumentamalla voita ja rosmariinia yhdessä valkosipulin kanssa vain vähän aikaa.

Lämpimän nopeasti poimii tärkeitä öljyjä rosmariinista ja infusoi sen voihin. Haluan myös lisätä suolaa tässä vaiheessa jo liuottaaksesi sen ja jakautuakseenSe on paljon tasaisemmin popcornin yli.

Tiputa yrtti-infusoidut voita popcorn-parmesan-sekoituksen päälle ja heitä peittämään kaiken. Lisää mustapippuria ja paljon enemmän merisuolaa maun mukaan.

Yrttipopcorn -muunnelmat
Ohjelman rosmariini ei ole ainoa yrtti, jota voit käyttää popcorn -yrtti -infuusion tekemiseen. Saada puutarhassasi keittiöalueen yrttejä tai ole innovatiivinen minkä tahansa tyyppisillä kuivilla yrtteillä, jotka sinulla on makukaapissasi.

Tässä on joitain yrttejä, jotka uskon tekevän fantastisen popcorn -mausteen:

Timjami

Ruohosipuli

Basilika

Ja jos upea popcorn on paljon enemmän asioita, tarkista tämä terveellinen kotitekoinen karamellipopcorn -resepti.

Rosemary Healthy Popcorn Resepti

4 rkl voita tai oliiviöljyä

1 Sprig tuore rosmariini, jauhettu

1 valkosipulinkynsi, jauhettu tai puristettu

1/2 tl merisuolaa (tai makua)

Popp-maissi 1/2 kupillisesta ytimestä (noin 10-12 kuppia)

1/3 kuppi hienosti raastettua parmesanjuustoa

mustapippuri

Yrttiinfuusion valmistamiseksi lisää voi (tai oliiviöljy) pieneen kattilaan yhdessä jauhetun rosmariinin, valkosipulin ja merisuolan kanssa.

Kun voi on sulanut, anna seoksen hautua vielä yhden 2 minuutin ajan, ota sitten kattila lämmöltä.

Lisää erittäin suureen kulhoon, lisää popped maissia sekä parmesanjuustoa. Tiputa rosmariini -infusoitu voita popcornin päälle ja heitä mitä tahansa hyvin yhdistää.

Mausta mustalla pippurilla ja haluttaessa paljon enemmän suolaa.

kirjailijasta

Voit myös nauttia:

Uskomaton viljabaariresepti tehdä bittiisi.

20 erittäin maukkaita välittömiä pot -pastareseptejä

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *