Superfun -lahjaidea: Isän uskomattomien työpaikkojen kirja

Mike Adamick on San Franciscon isä, jonka olemme ymmärtäneet, koska hänen ensimmäinen luokkansa oli vauva. Esittelimme hänen tekevän normaalia vauvan tavaraa päiväksi, ja pidän silti siitä viestistä. Harkittujen esseiden lisäksi hänen bloginsa on täynnä luovia seikkailuja, taitavia projekteja ja kotitekoisia vaatteita, jotka hän tekee tyttärensä ja tyttärensä kanssa. Joten ei ole yllättävää, että hän sävelsi pahan viileän kirjan paljon enemmän (miinus Broadway -näyttelyiden mieltymys).

Olin onnekas saamaan varhaisen kopion isän uskomattomien projektien kirjasta: Stiltsistä ja supersankarista viipistä Tinker-laatikoihin ja Seesawsiin, yli 25 hauska tee-se-itse-töitä perheille, ja se on kaikki ja pussi siruja .

Mieheni ja vanhemmat poikani veivät sen minulta ja kääntyivät kirjan kanssa ennen kuin pääsin alkuun. Milo kysyi ensimmäisenä, voisimmeko tehdä kaiken siinä tänä viikonloppuna. Ja niin aloitimme muutaman projektin.

Hänellä oli silmänsä tähän tasapainolautaprojektiin (kirjan toinen) ja otti itsensä tehdäkseen sen ilman apua!

Hänen ponnistelujensa tulokset olivat rakastettavia, mutta virheellisiä, koska hän käytti vain pahvia.

24 tunnin sisällä Rookiedad Alec oli hankkinut oikeat materiaalit ja tehnyt todellisen liikkuvan puisen tasapainon lautakunnan ja aloittanut toisen projektin perheen toivelistamme, Piilotetun kirjan Stash.

En voi sanoa tarpeeksi hyviä asioita tästä kirjasta, mutta yritän. Isän uskomattomien työpaikkojen kirja on upea kokoelma työpaikkoja sekä kohtuullisia että törkeitä (voimakkaasti nojautuen kohti realistista), joista nuoret ja vanhemmat ilahduttavat yhdessä. Se tekisi hauskan isänpäivälahjan tai vain “Katsotaanpa kuinka paljon tavaraa voimme lopettaa tällä kesäaikalla”. Osta se jollekin, josta pidät yhdessä sirkuksen sirujen tai jousen ja nuolen materiaalien kanssa.

+++

Sain täysin ilmaisen kopion tästä kirjasta, jonka nuoret poikani työskentelevät menetelmänsä läpi. Tätä arvostelu-/rakkauskirjettä ei sponsoroitu. (Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit.) Mike Adamick potkaisee persettä parhaalla mahdollisella tavalla.

[Valokuvat: Mike Adamick, Heather Flett Kaikki oikeudet pidätetään]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *