• Uncategorized
  • 0

Kuinka puhdistaa carseat – erittäin yksinkertaiset vinkit

Sain uudet autot ja kuorma -autot aiemmin tänä vuonna ja halusin sen olevan siisti ja puhdas loppuelämämme yhdessä. Silloin annoin nuorille siinä. Autojen ja kuorma -auton istuimen puhdistaminen voi olla objektiivinen ulkopuolelle. Et koskaan ymmärrä, mitä löydät kaikista autojen ja kuorma -autojen istuimista ja krannioista. Saatat löytää itsesi kysyvän “ruokinko minun lapseni”, joka ei ole pelkääviä aloittelijoita, meillä on joitain erittäin yksinkertaisia ​​vinkkejä tarkalleen kuinka puhdistaa carseat.

Kuinka puhdistaa carseat – erittäin yksinkertaisia ​​vinkkejä

Kuten huomaat, emme voi edes pitää Cupholder -inserttejä sijaintiinsa, koska niitä käytettiin väliaikaisesti “carseat” joillekin erittäin pienille täytetyille eläimille. OK, kuka minä tosissani? Autoni ja kuorma -autot olivat epätoivoisia ennen kuin minulla oli lapsia, mutta he ovat tehneet siitä seitsemäntoista kertaa pahempaa. Tarkoitan, että minulla ei ollut edes kirjastokirjoja tai pupun muotoisia keksejä ennen kuin minulla oli lapsia.

Olkaamme samoin rehellisiä, en ole sellainen henkilö, joka puhdistaa autot ja kuorma -autoistuin tunnin ajan. Puhumme hienoa 15-30 minuuttia enimmäismäärää, koska hei, olen äiti samoin kuin minulla on pieniä ihmisiä tuhoamaan jotain muuta puhdistaessani carseatia.

Kuinka puhdistaa carseat – vaihe 1

Tyhjiö, tyhjiö, tyhjiö – Tartu pölyautoihin tai autoihin ja kuorma -auton tyhjiöön (päivitä, että tila -autollani on kehittynyt tyhjiötilassa mitä!), Ja imeä kaikki nuo kultakalat, riisihoitot ja cheeriot heti.

Vaihe 2-Hyödynnä joitain Q-vinkkejä kaikissa nurkissa ja krannioissa

Q-Tip-tipterinä jaan tänään tämän carseat-puhdistavan idean videon tyypissä, jonka kuvasin ajotieltäni. Se on erittäin helppoa. Tartu jonkin saippuan sekä veteen tai haluamasi puhdistustuotteesi ja käytä Q-TIP: tä kaikkien näiden pienten alueiden puhdistamiseen, jotta et viettää aikaa sormien häiritsemiseen paikkoihin, joiden ei pitäisi olla aivan ensisijaisesti

Vaihe 3 – Pesula, jossa on vähän saippua ja vettä.

Käytä lempeää sekoitusta saippuaa ja vettä puhdistamaan automaattisen materiaalin (voit myös poistaa autot ja kuorma -autojen istuinmateriaalin sekä pesua pesukoneessa) sekä päästä eroon kaikista tahmeasta goo -alueesta. Jätä CARSEATE auringossa nopeasti kuivaksi.

Kerro nyt, että autot (t) ovat yhtä murenet kuin minun.

Saatat myös nauttia

Tekemistä pienten lasten kanssa [52 Erinomainen aktiviteetti]

Matkustaminen imeväisten kanssa lomalla

Tämä video on osa sarjaa Q-TIPS-inspiroimia viestejä. Katso jokin muu fiksu hyödyntää Q-TIP: tä heidän Facebook-sivullaan sekä YouTube-kanavalla.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *