• Uncategorized
  • 0

Mo ‘Babies: Muistaen bittistä

jostakin omituisesta syystä, vaikka minulla on oma vastasyntynyt ja näen vielä yhden, sydämeni saa kaikki ooey gooey sekä sulaan ja sulaan sekä samoin kuin minä ja sulaan ja sulaan sekä samoin kuin minä Haluat noutaa sen samoin kuin se ja vangita se. Oletan, että se on biologinen välttämättömyys, joka tekee uusista imeväisistä niin rakastettavia ja maukkaita (huolimatta niiden esiintymisistä kuin siipikarja ilman kaulan hallintaa) lajien selviytymisen takaamiseksi.

Kun vastasyntyneen sisarukseni (nyt 24) kertoo minulle, että hän haluaa neljä nuorta – sanon “yay! (Ainakin se ei ole minä) ”samoin kuin silloin, kun sensuroimaton Kristen ja villi Rebecca lisäävät kumpikin heidän hautaansa kolmannen ja vastaavasti, haluan, että kaikki eläimme läheisesti riittävän, että voisin myös halata että vangita Uudet imeväiset ennen kuin lähettävät heille talon vastasyntyneillä huutoilla.

Hmmm, osana kollektiivista bloggy -pikkulasten suihkua, muistutamme niistä upeista pehmoisista pikkulasten päivistä. Tässä on asioita, joita kaipaan:

Makea bitti kädet ja jalat

Squishy Kissable -posket

Koskaan keksitty pehmein iho

Kyky nukkumaan missä tahansa, jopa pystyssä (hän ​​tai minä!)

Kun tuodat vastasyntyneen taloon nuoren lapsen (tai kahden!) Kanssa, on hämmästyttävää nähdä tarkalleen, kuinka pitkälle he ovat tulleet lapsina ja olet tullut vanhempana. Valtava (t) siirtyi jonain päivänä teini-ikäiseksi hirviöksi yön yli. suurta onnea!

Milo 19 kuukautta on kaksi kuukautta nuorempi kuin Holden oli, kun tuomme hänet kotiin, samoin kuin olen kuluttanut pitäen sitä tosiasiaa. Riittävästi minua kohtaan … samoin kuin en mene asioihin, joita en kaipaa, asiat, jotka ovat vaikeita tai kulttuurisokkien tai hämmentäviä asioita (koko muu tämä sivusto on omistautunut siihen), minä vain haluavat nämä hienot naiset samoin kuin kaikki kotitaloudet, jotka odottavat lisäävänsä paljon enemmän jäseniä erittäin hienoin.

Ota hienoja kuvia!

Katso paljon enemmän bloggy -suihku -rakkautta, katso suihku.mithergoosemouse.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *