• Uncategorized
  • 0

Yksi asia, jonka taimitarhan ei pitäisi mennä ilman; Nurture & Glider

tätä viestiä tukee Nurture &, mutta kaikki mielipiteet ovat omia.

On joitain esineitä, jotka päätyivät viittaamaan minulle paljon enemmän ja äitiysmatkalleni kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Yksi niistä on lastentarhan purjelentokone. Ajattelin, että se olisi yksinkertaisesti ruokailupaikka, mutta todellisuudessa se [osoittautui] paikka niin paljon enemmän. Se oli paikka myöhäisillan sitoutumiselle, paikka, jossa luin vauvaani ensimmäisen kirjansa, josta katselin, kun hän kääntyi ensimmäistä kertaa PlayMatissa ja niin paljon muuta. Toisin sanoen, kun uudet mamat kysyvät minulta, mitkä ovat välttämättömät, olen aina sisällyttänyt purjelentokoneen luettelooni! Erityisesti vaalea ja purjelentokone.

Tämä purjelentokone on uusi suosikkini ja siinä on todella kaikki mitä haluat. Lue edelleen saadaksesi selville, miksi rakastan sitä niin paljon!

Tässä tekee vaalimisesta ja erityisestä
Tämä tuoli on erittäin mukava ja tyyny. Voit mennä parhaiten eteenpäin ja nukahtaa purjelentokoneellasi, olet hieno!
Nurture & on elektroninen tehokappale ja on erittäin helposti säädettävissä. Painikkeen helpolla painikkeella voit säätää päätä, jalkoja ja taaksepäin. Tämä tarkoittaa, että kun vauva nukahtaa sylissäsi ja et vain voi kestää siirtää niitä, voit vain potkaista takaisin ja rentoutua kätevästi sen sijaan, että olet jumissa hankalassa asennossa.
Et todellakaan unohda tyyliä Nurture &. Se on tyylikäs, moderni ja se on kaunis lisä kaikkiin lastentarhoihin. Se on myös norsunluu, harmaa ja laivastonsininen.
Birchwood -runko tarjoaa kestävää tukea. Tämä tuoli on hyvin rakennettu ja valmistettu kestäväksi, mikä on välttämätöntä, koska lastentarhan purjelentokoneen pitäisi pysyä pitkään yöaikaisten syötteiden vaiheen ohi.
Viljainen kangas. Kiitos! Jokaisen taimitarhaa varten valmistettu huonekalujen pitäisi varmasti olla levittämistä.
Siellä on sisäänrakennettu USB-laturi, joten voit pitää puhelimesi ladattuna tarkistamaan suosikki vauvan seurantasovelluksesi tai vierittää Instagramia syöttäessäsi.

Kuten totesin, tällä purjelentokoneella on kaikki kaikki, enkä voi korostaa tarpeeksi, kuinka erityistä on tilaa istua ja rentoutua vauvasi lastentarhassa. Mamas asetti melko kovaa työtä, ja me kaikki olemme mukavan paikan arvoisia istua joka kerta. Oletko valmis hankkimaan oman kasvatus- ja purjelentokoneen ja mukavasti mukavasti pienen kanssa? Opi paljon lisää hoitamisesta ja osta täällä omaa purjelentokonetta!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *