Venta -lentopesun edut nuorille kotitalouksille

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

https://apis.google.com/js/plusone.js

Allergioita, vilustumista, veristä nenää, kerrosta… Kun lapsesi kärsii minkä tahansa tyyppisistä sairauksista, koko kotitaloutesi vaikuttaa. Pyydettyjen huolenaiheesi rauhoittaminen on, mutta entä jos saatat leikata nuo ilkeät oireet passissa? Mayon klinikan mukaan kylmät virukset menestyvät kuivissa olosuhteissa sekä kuivat limakalvot aiheuttavat tukkoisia neniä ja kurkkukipuja. Sisäilman hoitaminen on osa oireiden käsittelyä ennen kuin he takaavat kauhean päänsä.

Olemme kaikki kuulleet kostuttimien ja ilmanpuhdistimien hyödyntämisestä, vaikka tarkalleen kuinka ne voivat auttaa kotitalouttasi päivittäin?

Johdonmukaisella käytöllä kostuttimet ja ilmanpuhdistimet lisäävät ilmaan kosteutta ja auttavat suodattamaan talosi lika-, pöly-, siitepöly-, pölypunkit sekä eläinten hiukset. Mayon keskuksen henkilöstö varoittaa kuitenkin kuluttajia varmistamaan, että kostuttimet ja ilmanpuhdistimen suodattimet ovat muuttuneet samoin kuin yksiköt, jotka puhdistetaan rutiininomaisesti homeen, sienten ja bakteerien torjumiseksi.

Venta -lentopesut poistavat huolestumisen sekä haittojen muuttamisen haitat ja maksavat rahaa suodattimille. Viileän haihtumisen hyödyntäminen (niin bittiset sormet eivät polta) samoin kuin levyjen kääntäminen kosteuden tuottamiseksi ilmaan, höyrystyminen ei kuitenkaan liiallinen. Ilma kosteutetaan sitten oikeaan osaan erityisen sisäympäristön perusteella.

Mutta entä elementtien suodattaminen?

Venta -lentopesu on sekä kostutin että ilmanpuhdistin. Bitit vedetään sisään ja kulkevat märän kääntölevyn yli, seuraa pinoa samoin kuin sitten veteen. Vesi haihtuu, jättäen lian ja pölyn yksikössä. Venta ehdottaa huuhtelua tai pyyhkiä alemman kotelojärjestelmän 10–14 päivän välein.

Kun äidin mieli on rento, elämä näyttää juoksevan hiukan sujuvammin. Riippumatta siitä, onko huolestuttava vapauttamaan allergeenien talosi tai pitämällä bit-nenäkudosvapaa, kostuttimen ja ilmanpuhdistimen käyttöönotto on sekä viisas ja ennakoiva vaihtoehto hyvinvoinnille kotona.

Jos pidit tästä viestistä, saatat nauttia näistä tarinoista.

Ladataan…

var MarketgidDate = uusi päivämäärä (); document.write (”);

Linkki tähän viestiin: venta-lentopesun edut Nuoret perheet
Lakritsijuuren terveys- ja hyvinvointietuja

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *